s

 

S.C. SANEPLANT S.R.L        Ionut Chipesiu        Contact

Diagnostic gonartroza. Sunt foarte bine si ma bucur ca v-am cunoscut. Aveam dureri insuportabile si genunchiul pocnea si era teapan. Dupa o luna de tratament deja nu mai aveam nici o durere, multumesc mult.
 
Data adaugarii: 03 March 2011
Adaugat de: Dan
Slatina
Am fost constipata de aproximativ 5 ani, luam dulcolax si alte pastile cu pumnul. Produsele dumneavoastra m-au vindecat iar acum ma simt foarte bine. Practic am renascut, multumesc din suflet.
 
Data adaugarii: 03 March 2011
Adaugat de: Nastasia
Ialomita
Am folosit produsele dumneavoastra pentru prostate si impotenta. Sunt foarte bune si pentru una si pentru alta. Pot spune ca sunt extraordinare.
 
Data adaugarii: 03 March 2011
Adaugat de: Mihai
Alba
Cu produsele de la dumneavoastra am scapat si m-am vindecat de o osteoporoza veche de 5 ani.
 
Data adaugarii: 03 March 2011
Adaugat de: Aurelia
Bistrita
Cancer. Dupa 2 luni de tratament sunt mult mai bine, analizele sunt mult mai bune. Am suportat mai bine citostaticile si sper ca Dumnezeu ma va salva. Multumesc.
 
Data adaugarii: 03 March 2011
Adaugat de: Florica
Iasi
Gonartroza. Dupa 2 ani de suferinta in care doctorii nu mi-au facut nimic si trebuia sa-mi pun proteza, acum sunt bine datorita tratamentului dumneavoastra. Pot sa spun ca sunt vindecata dupa numai 1 luna de tratament.
 
Data adaugarii: 03 March 2011
Adaugat de: Steluta
Bucuresti
Sunt foarte bine. Nu ma mai doare nici genunchiul, nici soldul. Multumesc mult.
 
Data adaugarii: 03 March 2011
Adaugat de: Argentina
Smirna
Diagnosticat cu ateroscleroza si cardiopatie ischemica. Am folosit produsele prescise de domnul dr. Ionut Chipesiu cu suplimente din plante si dupa 2 luni de tratament pot sa spun ca sunt alt om. Tensiunea este la normal si ma simt extraordinar.
 
Data adaugarii: 03 March 2011
Adaugat de: Florin
Constanta
Diagnosticata cu osteoporoza, suferinda de 7 ani. Am trait 7 ani un calvar. Am incercat de toate dar toate au fost apa de ploaie. Produsele dumneavoastra din America mi-au redat sanatatea dupa 7 ani de calvar si suferinta. Acum nu numai ca pot merge, dar pot alerga si nu mai simt nici urma de durere. Multumesc lui Dumnezeu ca v-a adus in cale.
 
Data adaugarii: 03 March 2011
Adaugat de: Maria
Cluj
Diagnostic diabet. Si eu am folosit antioxidantii si produsele pentru regenerarea pancreasului din S.U.A. de la dumneavoastra. Dupa 3 saptamani glicemia a ajuns la 90 spre surprinderea medicului de familie. Multumesc mult dumneavoastra si OTV-ului ca ne-a adus in cale pe domnul dr. Ionut Chipesiu.
 
Data adaugarii: 03 March 2011
Adaugat de: Marin
Constanta

<< Start Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte Ultimul >>

Pagina 9 pana 10


Adauga o marturie
*campuri obligatorii.
Nume:*
Email Address:*
De unde esti:
Fotografie:
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
Cod de securitate:
Introdu codul aici:*
Scrie marturia ta mai jos:*
Copyright © 2022 by saneplant.ro. Toate drepturile rezervate
top
View My Stats