s

 

S.C. SANEPLANT S.R.L        Ionut Chipesiu        Contact

Cum a fost inventat REUMAXIN

          In urma cu multi ani, mama mea era grav bolnava in spital din cauza ca o durea foarte rau spatele si piciorul drept, avea dureri atat de mari, incat nu mai putea sa suporte durerea si efectiv piciorul si spatele ii erau anchilozate si tot timpul in spital i se faceau calmante pentru a se simti bine. De asemenea pe langa tratamentul medicamentos, mama mea facea si fizioterapie, dar totul era parca in zadar.

          Eu mergeam de la liceu si o duceam cu caruciorul prin spital, ca sa faca raze, pentru ca din cauza durerii nu se mai putea misca.

          Medicul a spus ca pe coloana vertebrala ar fi crescut niste zgarciuri care apasa pe nervi si ca cel mai bine ar fi sa i se faca operatie, dar ca, daca asta e solutia, va face operatie intr-un final.

Dupa tratament si fizioterapie mama sa externat si a a venit acasa spunand ca nu mai poate si ca va trebui sa faca operatie.

          Eu citeam foarte multe carti de medicina naturista si i-am spus mamei ca o sa-i pregatesc un unguent cu extract din mai multe plante, poate ii mai alina durerea. In fine, i-am preparat acel unguent cu extract din 7 plante si apoi l-am dat mamei sa-l foloseasca, dar ea a zis ca n-au ce sa-i faca buruienile la boala grava pe care o are si am convins-o in final, ca totusi trebuie sa incerce acest unguent, pentru ca plantele sunt lasate de la Dumenezeu si poate se va face bine. Pana la urma a incercat unguentul si dupa cateva ore a observat ceva uimitor si anume ca durerea scazuse ca intensitate si ca nu o mai durea spatele si piciorul drept atat de rau. Astfel mama mea a prins incredere si a folosit acest unguent zi de zi, iar dupa o saptamana nu mai avea nici o duurere si se simtea foarte bine. De atunci si pana in prezent mama mea a folosit unguentul meu doar la nevoie, atunci cand se schimba timpul sau cand apar mici semne de durere si astfel a scapat practic si de operatie.

          Dupa ce a trait acest miracol, am incercat si pe alte persoane si am fost uimit de rezultatele avute.

          Asa a luat fiinta Reumaxin, printr-o minune pe care cred ca mi-a daruit-o Dumnezeu.

Cu acest unguent pentru masaj am obtinut rezultate la care nici nu as fi visat vreodata si anume: in dureri musculare, articulare si reumatice, discopatie, spondiloza cervicala si lombara etc

          Cu toate ca el este avizat ca un unguent pt dureri reumatice mare mi-a fost mirarea cand am fost sunat de pacienti din tara care au spus ca le-a disparut tumori in regiuni diverse cum ar fi: tumori la san sau pacienti ale caror boli de piele li s-a vindecat cum ar fi anumite eczeme.

          Acest produs a fost testat si avizat de Ministerul Sanatatii si se gaseste doar in Magazinele Naturiste sau Farmaciile din Ramnicu Valcea.          

          Cei interesati pot comanda in tara doar telefonic intre orele 16-20 de luni pana vineri

          Nu trimitem sub 10 cutii unguent in tara

          Fitoterapeut Ionut Chipesiu

          SC SANEPLANT SRL – Centrul de Medicina Alternativa.

Copyright © 2024 by saneplant.ro. Toate drepturile rezervate
 
top
View My Stats