s

 

S.C. SANEPLANT S.R.L        Ionut Chipesiu        Contact

Si Dumnezeu a zis

Si Dumnezeu a zis iata ca v-am dat orice pom care are in el rod cu samanta, acesta sa fie hrana voastra. (Geneza 1,29)

In fata acestei afirmatii divine, medicina “moderna” ar obiecta ca o astfel de alimentatie este unilaterala si deficitara, sub raport calitativ.

Sa fi gresit Creatorul? Sa fi stiut Dumnezeu care era cel mai bun “combustibil” pentru masinaria vie creata de EL.  Cu siguranta ca EL a stiut.

Stricta ascultare de legile care guverneaza functionarea organismului era o garantie, chiar dupa caderea omului in pacat, a unei vieti sanatoasesi longevive.

          Alimentele voastre o sa fie medicamentele voastre si medicamentele voastre o sa fie alimentele voastre.

          “Primejdia imbolnavirii s-a inmultit inzecit in mancarea de carne. Puterile intelectuale, morale si fizice sunt slabite, prin obiceiul de a manca carne. Mancarea de carne pune organismul in primejdie, intuneca intelectul si toceste sensibilitatea morala… Cea mai sigura umblare este pentru voi de a lasa carnea la o parte. (Sfaturi pentru sanatate p.53)

          “Zarzavaturile, fructele si cerealele ar trebui sa alcatuiasca dieta noastra. Nici un gram de carne nu ar trebui sa intre in stomacul nostru. Consumarea de carne este ceva nefiresc. Trebuie sa ne intoarcem la planul original al lui Dumnezeu, de la crearea omului. (Dieta si hrana, p.335)

          'Pentru insusi binele lor, Domnul sfatuieste biserica sa renunte la folosirea carnii ca aliment, a ceaiului negru, a cafelei si a altor alimente daunatoare. Sunt destule lucruri din care putem trai si care sunt sanatoase si bune. (Dieta si hrana, p.336)

          “Aceia care folosesc in alimentatie carnea trec cu vederea toate avertismentele pe care Dumnezeu le-a dat cu privire la lucrurile acestea. Ei n-au nici o dovada ca merg pe cararile sigure. Ei n-au nici cea mai slaba scuza pt. consumarea carnii de la animale moarte. Asupra tuturor animalelor zace blestemul lui Dumnezeu. De multe ori, atunci cand este consumata, carnea putrezeste in stomac si da nastere la boala. Cancer, tumori si boli de plamani sunt pricinuite in mare masura de folosirea carnii ca aliment. ( Dieta si hrana, p.338

Copyright © 2024 by saneplant.ro. Toate drepturile rezervate
 
top
View My Stats