s

 

S.C. SANEPLANT S.R.L        Ionut Chipesiu        Contact

Produse naturale Comanda

 

          Pentru orice boala se face comanda telefonic, noi va facem o reteta naturista (recomandarea noastra) apoi va trimitem coletul cu produsele comandate + prospect in limba romana + reteta naturista pentru a sti cum sa luati aceste produse

MOMENTAN TRIMITEM DOAR TRATAMENTE PENTRU:

  1. ARTROZA
  2. GONARTROZA
  3. COXARTROZA
  4. OSTEOPOROZA
  5. DISCOPATIE
  6. SPONDILOZA CERVICALA SI LOMBARA
  7. HERNIE DE DISC
  8. REUMATISM CRONIC - ETC

PRODUSELE SUNT DIN SUA SI SUNT FOARTE BUNE PENTRU BOLILE MENTIONATE MAI SUS.

          Comanda se face telefonic – vezi CONTACT

 

POLITICA DE RETURNARE

Conform legislatiei in vigoare, puteti returna produsele in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Pentru a putea fi acceptate la retur, este necesar ca produsele sa fie sigilate, sa nu aiba capsule lipsa si sa fie insotite de toate documentele primite (reteta, prospect, bon fiscal sau factura). In cazul in care produsele sunt desigilate sau prezinta semne vizibile de uzura (eticheta lipsa, murdarita, zgariata etc) nu se poate rambursa contravaloarea acestora.
IMPORTANT! Nu expediati coletul in sistemul de ramburs pentru ca NU il vom prelua de la posta sau curier si se va intoarce inapoi la dumneavoastra. Produsele trebuie sa fie mai intai verificate pentru conformitate cu conditiile de returnare enuntate mai sus.
Oricum va asiguram ca facand comanda la noi va veti indragosti de produsele noastre, pt ca sunt cele mai bune de pe piata, realizate de cercetatorii americani si tocmai din aceasta cauza avem mii de multumiri atat in emisiunile TV cat si pe saitul nostru la sectiunea *Marturii.

 

DECLARATIE DE CONFIDENTIALITATE

Va respectam confidentialitatea si ne angajam sa va protejam datele personale. Datele dumneavoastra nu vor fi folosite decat pt trimiterea produselor comandate la domiciliul dvs si nu in alte scopuri. Ne angajam cu maxima seriozitate sa nu divulgam informatii despre clientii nostri.
S.C. SANEPLANT S.R.L.

Copyright © 2024 by saneplant.ro. Toate drepturile rezervate
 
top
View My Stats