s

 

S.C. SANEPLANT S.R.L        Ionut Chipesiu        Contact

Am luat tratamentul dvs si ma simt foarte bine aveam gonartroza, coxartroza si osteoporoza avansata. Va multumim pt ca sunteti un om extraordinar si un medic foarte bun.
 
Data adaugarii: 04 August 2018
Adaugat de: Viorica
Tg. Jiu
Am fost la dvs la cabinet la Rm. Valcea si pot sa spun ca nu exista cuvinte de multumire, baiatul meu care avea poliartrita se simte extraordinar de bine dupa ce a luat tratamentul dvs. Va multumim si va iubim domnule Dr.
 
Data adaugarii: 04 August 2018
Adaugat de: Maria
Alexandria
Multumesc din suflet pt acest tratament minune care ma salvat de o operatie grea la sold.
 
Data adaugarii: 04 August 2018
Adaugat de: georgica
slatina
Am suferit de poliartrita, ma dureau toate articulatiile eram distrusa, a-ti aparut ca un inger in viata mea care ma scapat de durerile cumplite de oase si articulatii. Va multumesc.
 
Data adaugarii: 20 May 2018
Adaugat de: Felicia
Curtea de Arges
Va multumesc pt acest tratament minunat, am suferit de spondilita anchilozanta de 5 ani, am facut tot felul de tratamente alopate dar degeaba. Tratamentul dvs ma salvat acum ma simt foarte bine si pot sa merg normal, nu mai am dureri, articulatiile s-au dezumflat totul a decurs foarte bine. Dumnezeu sa va dea sanatate si numai bucurii pt ca ne-ati luminat viata noastra.
 
Data adaugarii: 20 May 2018
Adaugat de: Bogdan Popescu
Craiova
Am urmat tratamentul domnului Dr. Ionut Chipesiu si ma simt foarte bine, acum pot sa merg normal si am scapat de durerile provocate de o gonartoza severa.
 
Data adaugarii: 20 May 2018
Adaugat de: Eleonora Pintilie
Voluntari
Va multumesc pt ca am poliartrita de 5 ani si am suferit cumplit datorita acestei boli, singurul tratament care a dat rezultate si ma scapat de durere a fost tratamentul dvs.
 
Data adaugarii: 24 October 2017
Adaugat de: CORNEL
Baia Mare
Am mers in carje timp de 3 ani, nu mai aveam nici o speranta ca o sa ma fac bine pt ca genunchii amandoi erau umflati si aveam boala in ultimul stadiu. Domnul Dr. Chipesiu ma salvat am luat tratamentul 9 luni si acum pot sa merg, genunchii s-au dezumflat, nu mai am dureri si da m-am vindecat pt ca radiografiile si medicii spun asta. Multumesc din suflet acestui medic care este un inger pt noi cei cu artroza.
 
Data adaugarii: 24 October 2017
Adaugat de: FLORIN
braila
Va multumesc din suflet pt produsele minunate, am fost grav bolnava trebuia sa-mi pun proteza la sold mergeam in cadru. Dupa 6 luni de tratament pot sa alerg nu mai am nimic sunt foarte bine.
 
Data adaugarii: 24 October 2017
Adaugat de: mariana
curtea de arges
Am avut spondilita anchilozanta, ma dureau toate articulatiile, tipam de durere, nu mai aveam nici o speranta. Domnul Chipesiu a fost ultima speranta. Ce sa spun tratamentul domnului Chipesiu m-a salvat acum pot sa merg, oasele nu mai trosnesc, nu mai am dureri si slava Domnului ma simt bine. Eu acest tratament nu-l opresc niciodata.
 
Data adaugarii: 01 April 2017
Adaugat de: natalia rebeca
constanta

<< Start Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Inainte Ultimul >>

Pagina 1 pana 9


Adauga o marturie
*campuri obligatorii.
Nume:*
Email Address:*
De unde esti:
Fotografie:
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
Cod de securitate:
Introdu codul aici:*
Scrie marturia ta mai jos:*
Copyright © 2018 by saneplant.ro. Toate drepturile rezervate
top
View My Stats