s

 

S.C. SANEPLANT S.R.L        Ionut Chipesiu        Contact

Am avut gonartroza, aveam dureri groaznice si tratamentul dvs ma salvat. Va multumesc mult.
 
Data adaugarii: 03 June 2023
Adaugat de: ADRIANA
Pitesti
Va multumesc foarte mult pentru acest tratament minune care ma vindecat de gonartroza. Cazusem la pat si nu mai puteam merge. Dvs a-ti fost minunea din viata mea si datorita dvs, domnule Doctor pot sa merg, sa urc scarile blocului si sa nu mai am nici o durere. Da sunteti un om minunat si un mare specialist. Va multumesc mult. Ma simt foarte bine.
 
Data adaugarii: 02 May 2023
Adaugat de: Maria Ionescu
Bucuresti
Va multumesc din suflet pt tratamentul primit pt ca aveam poliartrita si am trecut prin dureri cumplite timp de 7 ani pana cand v-am cunoscut. Acum ma simt nu bine ci foarte bine datorita dvs si a tratamentului prescris de dvs. Va multumesc foarte mult domnule Doctor.
 
Data adaugarii: 22 January 2023
Adaugat de: MIHAELA
Bucuresti
Apelati cu incredere la domnul Doctor pt ca are tratamente minune. Eu am scapat de durerile cumplite in hernie de disc si de gonartroza la ambii genunchi.
 
Data adaugarii: 28 November 2022
Adaugat de: Angela
Bucuresti
Va multumesc domnule Dr. pentru tratamentul minunat care ma salvat de la o operatie grea de coxartroza.
 
Data adaugarii: 28 November 2022
Adaugat de: GINA
Timisoara
Bună ziua, este cineva care a luat acest tratament pt hernie de disc cervicala și lombara și a dat rezultate?
 
Data adaugarii: 14 November 2022
Adaugat de: Mirela
Tg jiu
Am fost la medic si mi sa pus diagnosticul de spondilita anchilozanta. Am primit un tratament alopat care mi-a facut mai mult rau decat bine. Timp de 7 ani a fost un chin. Am aflat de tratamentele domnului Dr CHIPESIU de la o prietena care mergea scioapa de mai multi ani si care a fost vindecata de domnul dr de coxartroza. Am mers la cabinet la Valcea la domnul dr Chipesiu si mi-a dat tratamentl din America. Concluzia este ca acum ma simt extraordinar, nu mai am dureri, articulatile s-au dezumflat, nu mai trosnesc si ma simt foarte bine. Acest medic este o minune pt ca ma salvat de o boala nevindecabila. Dumnezeu sa va dea multa sanatate domnule doctor pt ca sunteti ingerul nostru care ne scapa de dureri. Va iubim!
 
Data adaugarii: 02 July 2021
Adaugat de: MARIA
Tg. Jiu
Am 48 ani, am luat tratamentul domnului doctor si ma simt foarte bine. Am fost diagnosticat cu poliartrita reumatoida. Tratamentul domnului doctor ma ajutat sa pot merge din nou fara dureri. Va multumesc domnule doctor.
 
Data adaugarii: 02 July 2021
Adaugat de: Bogdan
Pitesti
Va multumesc foarte mult pentru tratament pt ca eram distrusa si nu mai puteam merge. Acest medic naturist ma salvat aveam artroza generalizata si urlam de durere. Dupa 2 luni de tratament am scapat de dureri. Tratamentul eu il fac fara oprire toata viata. Va multumesc din suflet domnule Dr. CHIPESIU.
 
Data adaugarii: 02 July 2021
Adaugat de: GINA
Bucuresti
Am spondilita anchilozanta, am 33 ani, am luat tratamentul alopat care nu dadea rezultate. Tratamentul domnului Dr. CHIPESIU m-a salvat pt ca ajunsesem sa nu mai pot merge pe drum. Acum ma simt foarte bine si voi urma acest tratament toata viata cu mici pauze pt ca este o minune de tratament. Va multumesc domnule Dr. am fost la Valcea la cabinet si sunteti un om si un medic de exceptie. Luati acest tratament pt ca in spondilita nu exista ceva mai bun.-Darius Moldoveanu.
 
Data adaugarii: 08 August 2020
Adaugat de: Darius Moldoveanu
Brasov

<< Start Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte Ultimul >>

Pagina 1 pana 10


Adauga o marturie
*campuri obligatorii.
Nume:*
Email Address:*
De unde esti:
Fotografie:
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
Cod de securitate:
Introdu codul aici:*
Scrie marturia ta mai jos:*
Copyright © 2024 by saneplant.ro. Toate drepturile rezervate
 
top
View My Stats