s

 

S.C. SANEPLANT S.R.L        Ionut Chipesiu        Contact

Am fost diagnoasticata cu osteoporoza, gonartroza si coxartroza. Am folosit produsele din S.U.A. de la dumneavoastra si deja dupa 2 saptamani a inceput sa mai dispara din durere. Dupa 2 luni de tratament pot spune ca sunt vindecata si ca am scapat de operatia de protezare a articulatiei. Va multumesc mult. Ati fost salvarea mea.
 
Data adaugarii: 03 March 2011
Adaugat de: Marioara
Craiova
Am folosit produsele pentru ochi si dupa 2 saptamani de tratament vederea era deja mult mai buna, ochii mi s-au luminat si curatat. Pentru mine acest tratament a fost miraculos pentru ca mi-a redat vederea. Diagnosticul meu era de cataracta. Va multumesc mult.
 
Data adaugarii: 03 March 2011
Adaugat de: Angela
Bucuresti
Am folosit tratamentul cu suplimente nutritive de la dumneavoastra pentru diabet si practic glicemia mi s-a reglat. Chiar si medicul a fost uimit si m-a intrebat ce am facut. Intr-adevar acei antioxidanti sunt extraordinari de buni. Va multumesc si astept sa va vad cat mai des la TV.
 
Data adaugarii: 03 March 2011
Adaugat de: Lucica
Constanta
Vreau sa multumesc din tot sufletul domnului Fitoterapeut IONUT CHIPESIU pentru tratamentul naturistpe care mi l-a dat. Eram distrusa, deoarece aveam o gonartroza cronica la genunchi si practic de 3 ani nu mai puteam merge pentru ca piciorul era teapan si aveam senzatia ca e mai scurt. Dupa 2 luni de tratament sunt practic vindecata. Dumnezeu sa va binecuvanteze ca mi v-a adus in cale.
 
Data adaugarii: 03 March 2011
Adaugat de: Ileana
Suceava

<< Start Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte Ultimul >>

Pagina 10 pana 10


Adauga o marturie
*campuri obligatorii.
Nume:*
Email Address:*
De unde esti:
Fotografie:
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
Cod de securitate:
Introdu codul aici:*
Scrie marturia ta mai jos:*
Copyright © 2022 by saneplant.ro. Toate drepturile rezervate
top
View My Stats