s

 

S.C. SANEPLANT S.R.L        Ionut Chipesiu        Contact

Multumesc foarte mult domnului Doctor Ionut Chipesiu pt acest tratament care ma ajutat sa pot merge din nou pe drum pentru ca eram distrusa din cauza poliartritei. Ce sa spun ma dureau toate articulatiile si aveam numai umflaturi la articulatii. Tratamentul acestui mare specialist ma salvat si sunt foarte bine. Va iubim domnule Doctor.
 
Data adaugarii: 26 September 2019
Adaugat de: Maria Banescu
Bucuresti
Am luat acest tratament pt coxartroza si intradevar este un tratament foarte bun pt ca dupa 9 luni de tratament si dupa un control medical sa dovedit ca coxartroza mea nu mai exista, deci tratamentul este foarte bun. Va multumesc mult.
 
Data adaugarii: 09 May 2019
Adaugat de: Mircea Firescu
Baia Mare
Am suferit 7 ani din cauza poliatritei luand medicamente cu pumnul, am luat tratamentul dvs domnule Dr Ionut Chipesiu si pot sa spun ca inca din prima saptamana a inceput sa ma calmeze si sa ma simt din ce in ce mai bine. Acum sunt la a doua cura de inca 3 luni si pot sa spun ca sunteti un inger care mi-a salvat viata pt ca nu mai puteam suporta durerile cumplite care ma chinuiau inainte sa iau tratamentul dvs. Va multumesc ca existati sunteti un medic foarte bun. Dumnezeu sa va dea sanatate. Va iubim.
 
Data adaugarii: 09 May 2019
Adaugat de: Angela Pop
Timisoara
Am luat tratamentul dvs si ma simt foarte bine aveam gonartroza, coxartroza si osteoporoza avansata. Va multumim pt ca sunteti un om extraordinar si un medic foarte bun.
 
Data adaugarii: 04 August 2018
Adaugat de: Viorica
Tg. Jiu
Am fost la dvs la cabinet la Rm. Valcea si pot sa spun ca nu exista cuvinte de multumire, baiatul meu care avea poliartrita se simte extraordinar de bine dupa ce a luat tratamentul dvs. Va multumim si va iubim domnule Dr.
 
Data adaugarii: 04 August 2018
Adaugat de: Maria
Alexandria
Multumesc din suflet pt acest tratament minune care ma salvat de o operatie grea la sold.
 
Data adaugarii: 04 August 2018
Adaugat de: georgica
slatina
Am suferit de poliartrita, ma dureau toate articulatiile eram distrusa, a-ti aparut ca un inger in viata mea care ma scapat de durerile cumplite de oase si articulatii. Va multumesc.
 
Data adaugarii: 20 May 2018
Adaugat de: Felicia
Curtea de Arges
Va multumesc pt acest tratament minunat, am suferit de spondilita anchilozanta de 5 ani, am facut tot felul de tratamente alopate dar degeaba. Tratamentul dvs ma salvat acum ma simt foarte bine si pot sa merg normal, nu mai am dureri, articulatiile s-au dezumflat totul a decurs foarte bine. Dumnezeu sa va dea sanatate si numai bucurii pt ca ne-ati luminat viata noastra.
 
Data adaugarii: 20 May 2018
Adaugat de: Bogdan Popescu
Craiova
Am urmat tratamentul domnului Dr. Ionut Chipesiu si ma simt foarte bine, acum pot sa merg normal si am scapat de durerile provocate de o gonartoza severa.
 
Data adaugarii: 20 May 2018
Adaugat de: Eleonora Pintilie
Voluntari
Va multumesc pt ca am poliartrita de 5 ani si am suferit cumplit datorita acestei boli, singurul tratament care a dat rezultate si ma scapat de durere a fost tratamentul dvs.
 
Data adaugarii: 24 October 2017
Adaugat de: CORNEL
Baia Mare

<< Start Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Inainte Ultimul >>

Pagina 2 pana 10


Adauga o marturie
*campuri obligatorii.
Nume:*
Email Address:*
De unde esti:
Fotografie:
Images should not be larger than 500x500 px and 250 kb
Cod de securitate:
Introdu codul aici:*
Scrie marturia ta mai jos:*
Copyright © 2022 by saneplant.ro. Toate drepturile rezervate
top
View My Stats